tirsdag den 16. december 2014

Mit andet vægttab skydes snart igang!

Jeg synes lige jeg vil fortælle lidt om mit første vægttab, hvad jeg gjorde, hvad jeg brugte af midler og hvordan jeg har tænkt mig at udfører mit andet vægttab, som snart skydes igang.. 

Mit første vægttab havde jeg oppe at vende et par gange med mig selv, var motivationen der til det eller var det bare ord jeg havde i munden og så kom det ikke længere! 

Jeg udsatte det et par gange, for jeg troede ikke på det vil lykkes... Motivationen var heller ikke helt i top, den skal være der, når man vil tabe sig.. Man skal virkelig have det sådan "Jeg kan, Jeg vil og jeg kan udfører det" denne gejst kom til mig i løbet af december 2011.. Bestemte mig for at starte op Januar 2012, kunne efterhånden godt se jeg blev tykkere og tykkere her og der, kunne ikke være i mine bukser, heller ikke bluser, jeg kunne ikke være i mit yndlingstøj længere.. Så der skulle ske noget nu og her.. 

I dette vægttab brugte jeg ET hjælpemiddel, lige for at sætte skub i det.. Jeg brugte milkshake typen af Allévo produkterne. Det brugte jeg i en halvanden måneds tid, spiste 6 måltiderne dagen. Jeg brugte ikke det med at veje hvert måltid af, det synes jeg blev alt for bøvlet, kørte mit eget løb, jeg spiste så jeg blev mæt. 

Alt slik, kage, sodavand osv osv blev fjernet helt fra min egen madplan i hovedet.. 
Jeg spiste mere grønt i form af frugter til mellem måltiderne, frugt til morgenmad, grønsager til aftensmaden og det var gerne noget salat med masser af tomater og agurk. 
Mellemmåltiderne kunne også bestå af grift brød med et stykke meget mager ost og peberfrugt.. Jeg spiste som resten af min familie, bare meget mere frugt, grønt, groft og fiberrigt i forhold til dem, de kunne os sagtens spise det grønne til aften og det var det.. 

Jeg tabte mig som ønsket med denne ændring, gik os lange ture og det hjalp meget.. Det var så fedt hver måned når jeg gik på vægten og se at jeg tabte mig.

At være på vægttab, troede jeg var ekstrem hårdt, det synes jeg ikke det var, for dengang havde jeg indført i dag i ugen, at jeg kunne synde sammen med familien, sidde og spise slik, kage og drikke sodavand og stadig have god samvittighed bagefter, for jeg ville tabe mig og jeg ville os have lov til at spise kage osv.. 

Jeg tabte mig det jeg havde sat som mål.. Fantastisk.. 

Denne gang foregår mit andet vægttab på nøjagtigt samme måde som det første, dog har jeg valgt hjælpemidler fra denne gang, for jeg ved jeg kan tabe mig uden det. 
Målet denne gang er 10-12 kg der skal smides, denne gang her vil jeg tage min dreng og bedste ven med i dette forløb som er hunden Zanko.. Thor går fri i denne omgang, han var min makker sidst  på vandreturene.. 

Jeg glæder mig til at starte igen, motivationen er der og det er fedt. Jeg starter lige præcis 25. December 2014, jeg vejes hver måned fremover d. 25 i måneden.. 
Som sidst tager jeg et før billede når jeg starter og undervejs i forløbet, tages der os billeder og til når jeg er i mål.. 
Jeg har ikke sat en dato for hvornår kiloerne skal være smidt, denne gang kommer det til at gå stille og roligt.. 

Fortsat god aften derude!