søndag den 30. november 2014

1. Søndag i advent... Hjulspænd...

Ja lige om et par timer er det 1. December.. Tiden flyver jo afsted man kan knap nok følge med.. 

Dagen idag har mange sikkert brugt på at få pyntet op, lavet dekorationer med gløgg og hele svineriet til.. ;) 

I vores hus har vi taget det lidt mere afslappet.. Ikke så meget julepynt, faktisk meget mere lys hængt op flere forskellige steder.. 

Vi er en familie som er mere til det med farveskiftende lys, stearinlys og bare det at være afslappet på det område med julepynt er lige os.. ;) 

Til næste år er det måske anderledes, det ved ingen af os noget om endnu.. 

Juledekorationer er bestemt ikke min gode side, jeg gjorde et forsøg.. Ellers plejer vi bare at have børnenes dekorationer.. I år tænkte jeg, nej fandme nej, en chance skal det have.. :) 

Som noget nyt, lavede jeg en advents dekoration udover selve kalender-juledekorationen, egentlig er jeg ganske tilfreds med resultatet af begge.. 

Tilbage til alt julelys halløjet der blev sat og hængt op, var hundene Thor og Zanko meget interesseret i isbjørnen som står på gulvet i stuen.. Zanko har gøet gevaldigt af den udefra terrassen.. 

Katten Gizmo er osse meget interesseret i den store jule-snemand.. Han har sat sig direkte ved siden af, undersøgt den nøje, sniffet til den, når man endelig kommer for at tage et billede, flygter Gizmo væk i en høj fart med hjulspænd.. :) 

Vi nåede søndagens rengøring, pyntning osv.. Resten af dagen blev til afslapning, sjove rim og remser fra Julie, det blev til mere pjat ved bordet end der blev spist.. 

Glædelig 1. Advent og god Søndag derude i de hyggelige stuer.. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar