lørdag den 7. januar 2012

Hvor kommer Mira fra?

Der er rigtig mange som spørger hvorfor hedder I alle 3 Mira? Det skal jeg gerne komme med en forklaring på :)

Mira stammer helt tilbage fra jeg var barn (Gud hvor lyder jeg dog gammel) Hehe...
Jeg var på en lejr med end masse andre børn, det hyggeligt og sjovt.. På den lejr var jeg meget meget fascineret  af et søskende par! Jeg var ret sikker på at de var udlændinge, for de var lidt mørk i huden - de var pæredanske, men ellers nogle meget søde piger..

Søstrene hed Mari og Mira - Disse 2 navne elsker jeg virkelig.. Da jeg hørte disse navne sagde jeg med det samme til mig selv, det skal et af mine børn hedde... På det tidspunkt var jeg altså kun de der 10-11 år gammel... Så det var rigtig store drømme for mig, da jeg var lille bitte barn.

Jeg blev ældre med tiden og glemte aldrig navnet Mira... Det sad altid på nethinden og kom også altid frem når jeg snakkede med folk om navne.. ;)

I 2007 fandt jeg en rigtig sød kæreste, vi var bedste venner 1 års tid inden vi fandt sammen! Han havde prøvet op til flere gange at presse lidt på, om vi ikke skulle prøve det kæreste halløj, jeg var på ingen tidspunkter interesseret i ham, jeg vil kun være venner med ham og sådan vil det blive ved med at være, for følelser det fik jeg bestemt ikke for ham - Meldte klart ud til ham alle gangene, hver gang blev den stakkels fyr såret..

I december 2007 begyndte der bare at blomstre voldsomme følelser frem i mig for ham, jeg kunne på ingen måder styre dem.. Jeg fik at vide af flere veninder, "Du skal fandme ikke kæreste med ham, mens jeg er igang med at prøve" osv osv osv... Denne fyr havde det også selv meget svært, for han vidste ikke hvem han skulle vælge af den ene pige og mig.. Han havde det rigtig svært følelsesmæssigt - Han bestemte sig heldigvis.. For jeg var på det tidspunkt villig til at give det en chance, nu hvor jeg havde de følelser der blomstrede helt vildt..

Vi blev kærester og har været det lige siden.. ;) Ca. 3-6 måneder efter vi fandt sammen, ventede vi os.. Det var en pige vi skulle have.. Jeg foreslog navnet Mira til kæresten, hans reaktion "Nej mine børn skal godt nok ikke have sådan et udlandsk navn"... Øv... Nå men så slog jeg det hen og lod det være som det var... Endelig fandt vi et navn som blev Julie... Efter noget tid tænkte jeg, at jeg vil da lige prøve at høre om han vil kunne gå med til at det blev mellemnavn som Mira... Han trak meget på det... I sidste ende begyndte han også og kunne lide navnet! Så vores første barn fik navnet Julie Mira...

Hende nød vi fuldt ud og hyggede os med hende, fulgte hendes udvikling med tiden.. Ligeså stille begyndte vi at snakke om at få nr. 2... Vi begge var friske og arbejdede på den lille sag.. :)

Sommeren 2011 snakkede jeg med flere om at selv tage navnet Mira.. Snakkede med et par familie medlemmer om det og selvfølgelig også kæresten! Det endte med at jeg fik navnændring - Hvilket jeg er så hamrende glad for... Så jeg skiftede mit tidligere navn ud med Dorthe Mira, hold op hvor jeg elsker det navn! Da jeg fik navneændring, var jeg på det tidspunkt lidt over halvvejs i graviditeten, med termin i September..

Jeg valgte at få navnet fordi:
Julie vil på et eller andet tidspunkt komme og spørge hvorfor vi hedder Mira til fornavn... Og samme historie vil jeg fortælle Julie som jeg har skrevet her i bloggen...
Vi blev meget hurtige enige om at vores kommende datter også skulle have navnet Mira... Så hun hedder Lina Mira... :)
Jeg kan ikke sige det nok, jeg elsker navnet Mira...

Jeg er blevet så glad for navnet at jeg faktisk helst vil kaldes Mira end jeg vil kaldes Dorthe.. Navnet Mira er jo så et slægtsnavn vi selv har startet i vores perlefamilie.. Hvilket jeg er glad for, håber selvfølgelig på at mine børn evt. giver Mira videre til deres børn og deres børn videre til deres børn..

Nu fik I hvert fald en forklaring på hvorfor Mira og hvor det kommer fra..
Her er så lige billeder af Mira pigerne..

Dette er så mor Mira... :)

Det er Lina Mira.. :) 

Julie Mira.. :) 

2 kommentarer:

  1. Sød historie :-) Også selvom jeg havde hørt den før! Så mangler du bare at give navnet til A også ;-)

    SvarSlet
  2. Ja meget.. :) Aaah, tror ikke lige A synes om at skulle have det navn også... :P

    SvarSlet