onsdag den 22. august 2012

Snart slut og ny start i mit liv

Så er det ved at være slut med barsel og hygge hjemme... ;)
Glæder mig enormt meget til at komme ud blandt andre mennesker, få nye venskaber og i det hele taget komme hjemmefra, så hele ikke handler om bleer og bøvser... ;)

Imorgen skal jeg dog lige en tur omkring jobcentret til samtale for at snakke om aktivering for 1 uge... !!  Spændende hvad de finder på...

Lidt om Julie Mira:
Hun elsker at komme i børnehave og hendes sprog er blevet så godt, vi er snart op på gode lange sætninger... Der sker ændringer med sprog hver dag, det er dejligt.. Hun er en dejlig pige, der ved hvad hun vil og ikke vil... Meget bestemt...

Lidt om Lina Mira:
Hun er startet i dagpleje, det går godt. Hun har fået sig en rigtig god ven i dagplejen, de er simpelthen så søde sammen, de nysser og holder i hånd når de køre bil.. :)
Hun elsker at sidde i sandkassen og studere det nærmere, rive blade i stykker og snakke med dagplejerens hund... :)

Om 1 uge starter jeg i skole... (Social og sundhedshjælper uddannelsen) kan ikke sige det nok, glæder mig så meget til at komme igang med at læse og få en uddannelse... Når jeg er færdig med hjælperen, tænker jeg at arbejde et års tid på plejehjem eller ved privat hjemmepleje inden jeg går videre på Social og sundhedsassistenten... GLÆDER mig til at stå som Assistent og så er det bare ud og arbejde når jeg er færdig... :)

At jeg skal starte på uddannelse er som et nyt liv for mig... :)

Lige om snart går vi i en måned med massere af fødselsdage - Blandt andet Lina Mira's 1 Års fødselsdag...

NU står hele hytten for skud, den skal plejes, forkæles og nusses om... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar