onsdag den 25. juni 2014

Farsbrød svøbt i bacon

Endnu en af de selv opfundne opskrifter... Min helt egen! 

Farsbrød svøbt i bacon, dertil feta og rød peberfrugt... 

Farsbrød:
500 g hakket svinekød
1 bøtte feta ost
1 hel rød peberfrugt
1 pose frikalet
1 pakke bacon
Vand efter behov (kommer an på hvor fast man vil have farsen skal være)

Peberfrugten skæres i tern, saltlagen fra feta hældes på glas og gemmes til sovsen. 

Svinekødet og frikalet blandes sammen med vand, derefter kommes peberfrugt og feta i... Dette røres sammen og kommes i et ildfast fad og formes som et brød. 

Derefter dækkes det til af bacon. 
Sættes i forvarmet ovn ved 180 grader i en time og 15 minutter ca. 

Tilbehør: 
Kogte kartofler (kommer næsten ikke noget salt ved, da jeg kommer lidt af saltlagen i sovsen... 

Sovsen er en almindelig brun sovs. Væsken fra farsbrødet hældes også i sovsen, efter eget valg... 

Grønsager efter eget valg.. 

Et kæmpe hit her i hjemmet... 
Har desværre ikke et billede... 

God fornøjelse! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar