Farsbrød svøbt i bacon, dertil feta og rød peberfrugt...
Farsbrød:
500 g hakket svinekød
1 bøtte feta ost
1 hel rød peberfrugt
1 pose frikalet
1 pakke bacon
Vand efter behov (kommer an på hvor fast man vil have farsen skal være)
Peberfrugten skæres i tern, saltlagen fra feta hældes på glas og gemmes til sovsen.
Svinekødet og frikalet blandes sammen med vand, derefter kommes peberfrugt og feta i... Dette røres sammen og kommes i et ildfast fad og formes som et brød.
Derefter dækkes det til af bacon.
Sættes i forvarmet ovn ved 180 grader i en time og 15 minutter ca.
Tilbehør:
Kogte kartofler (kommer næsten ikke noget salt ved, da jeg kommer lidt af saltlagen i sovsen...
Sovsen er en almindelig brun sovs. Væsken fra farsbrødet hældes også i sovsen, efter eget valg...
Grønsager efter eget valg..
Et kæmpe hit her i hjemmet...
Har desværre ikke et billede...
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar